Duyuru Başlangıç Tarihi : 29.03.2017 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.04.2018

Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında köy okuluna destek oldu

Sivas’ın Şarkışla ilçesindeki Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Şarkışla ilçesine bağlı olan Samankaya Köyündeki  Şehit Süleyman Solak İlkokulu’na çok sayıda giyim, kitap, defter ve kırtasiye malzemesi gönderdi.
Üniversiteli öğrencilerin kurmuş olduğu Atatürkçü Düşünce Kulübü ve Girişimcilik Kulübü öncülüğünde başlatılan kampanyanın büyük bir özveriyle gerçekleştiğini söyleyen Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu  "İmkanlarımız dahilinde kardeş okulumuza desteklerimiz sürecektir. Amacımız, okul ve öğrenciler arasında kardeşlik bağını kuvvetlendirmek ve okullar arası sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında iş birliği yapmaktır" diye konuştu.

Öğrenci ve idarecilerinin bu kampanya ile birlikte tek yürek olduğunu vurgulayan, öğrencilerin bu etkinlikle birlikte sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst düzeyde yaşadıklarını söyledi.