Duyuru Başlangıç Tarihi : 08.05.2017 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.04.2018

Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün Girişimcilik Kulübüyle birlikte yürüttüğü “İletişim Kütüphanesi” kitap kampanyasında sona gelindi. 6 ay süren kampanyaya Türkiye’nin değişik üniversitelerinde eğitim veren akademisyenler, kendi kitaplarını imzalayıp göndererek katıldı. İletişim, Halkla İlişkiler, Reklamcılık alanında duayen akademisyenlerinde destek verdiği kampanyada 250 kitap Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Kütüphanesine kazandırıldı.

ŞAVMYO’da teorik eğitimin yanında uygulamaya da büyük önem verildiğini söyleyen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Nejla Yalçın, “Kütüphanemizde iletişim alanında yeteri kadar kitap bulunmuyordu. Geçtiğimiz dönem Halkla İlişkiler Uygulamaları Dersinde okulumuz adına bir sosyal sorumluluk projesi hazırladık. Projeye göre Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri iletişim alanında kitap yazan akademisyenlere sosyal medya, mail ve telefonla ulaşarak yazdıkları kitapları imzalayarak kütüphanemize bağışlamasını istediler. Hocalarımız bu kampanyaya büyük ilgi gösterdi. Sadece kendi kitaplarını değil, kütüphanelerindeki birçok kitabı kolilerle bize ulaştırdılar. İletişim Kütüphanesi kampanyamızla, bizden sonra gelecek halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü öğrencilerinin bizim yaşadığımız kaynak bulma problemlerini ortadan kaldırmış olduk.” dedi.

Halkla İlişkiler, İletişim, Reklamcılık alanlarında 250 kitabın toplandığı kampanyaya 110 akademisyen destek verdi.