Telefon: 0 346 512 1491 Belgegeçer: 0 346 512 1492 sarkisla@cumhuriyet.edu.tr

AŞIK VEYSEL MYO AKADEMİK AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Duyuru Başlangıç Tarihi : 17.10.2018 - Duyuru Bitiş Tarihi : 31.12.2019

Şarkışla ilçesindeki Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu'nda 2018-2019 eğitim öğretim yılının açılışı için tören düzenlendi.

Seminer salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, “Öğrencilik görevlerini layıkıyla yerine getirdiğinizde mesleğinizde uzman bireyler olarak buradan mezun olacaksınız. Ülke ekonomimizin ihtiyaç duyduğunu nitelikli eleman ihtiyacını karşılayarak tüm ülkenin refah seviyesine katkıda bulunacaksınız. Bu nedenle önümüzdeki 2 yılı iyi değerlendirerek mesleğinizde mahir insanlar olarak mezun olmanızı temenni ediyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Turgay, törende yaptığı konuşmada, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "Buradan aldığınız belgelerle yetinmeyin, kendinizi her alanda geliştirin. Akademinin önemi de burada ön plana çıkıyor. Sizlerden istirhamım okulunuzu zamanında bitirin, ailenizin beklentilerini yerine getirin." diye konuştu.
Kaymakam Akif Pektaş, Başkan Oğuz ve Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
Törene öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.