• Duyurular

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için Tıklayınız...

Yüksekokul öğrencileri ders seçme işlemlerini 12 Eylül 2011 tarihinden itibaren internetten yapacaklardır. Bu öğrenciler ders seçme işlemleri için Üniversitemiz web sayfasından ÖBS Öğrenci Bilgi Sistemi linkine tıklayarak öğrenci numarası ve şifrelerini girerek ders alma linkine tıklayarak derslerini seçeceklerdir. Alt sınıftan dersi olan öğrenciler alttan ders ekle linkiyle kaldıkları dersleri ekleyebilirler.

Öğrenciler internet üzerinden yaptıkları ders seçme işlemini; Yüksekokulda eğitim öğretiminin başladığı ilk hafta (19-23 Eylül 2011) içerisinde danışmanlarına müracaat ederek onaylatmaları ve danışmalarınca ÖBS sisteminde alınmış olan Kayıt Yenileme Formu ve Ders Kayıt Fişini imzalayarak yatırmış oldukları harcı gösterir dekontla beraber teslim etmeleri gerekmektedir.