Tanıtım

Büro Hizmetleri Sekreterlik

Tanıtım

BÜRO YÖNETİMİ ve YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı’nın amacı, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör işletmelerinde yöneticilerin ofis çalışmalarına katkı sağlamak ve büro faaliyetlerinde bulunmak üzere görev alabilecek nitelikli insan gücünü yetiştirmektir. İş dünyasının yönetim ve teknolojik gelişim hızına destek verecek büro yöneticilerini ve yönetici asistanlarını yetiştirmek programın hedefidir.

Programımız bilgisayar ve interneti büro ortamında etkin ve verimli kullanabilme, zaman yönetimi, büro işlerinin idare edilmesi, iletişim yöntemlerinin etkin kullanımı, on parmak klavye kullanımı gibi teknik becerileri kazandırmaktadır.

Programa giriş ÖSS Sözel puan hesaplamasıyla yapılmaktadır. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı mezunları tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarında çalışma olanaklarına sahip bulunmaktadırlar.

Mezun öğrencilerimiz ÖSS sınavına girmeden Açık Öğretim Fakültesi İşletme lisans bölümü 3. sınıfına direkt kayıt yaptırarak İşletme lisans mezunu olabilmektedirler.

Dikey Geçiş Sınavı ile mezunlarımızın geçebilecekleri 4 yıllık lisans programları şunlardır;

1-     Halkla İlişkiler

2-     Halkla İlişkiler ve Tanıtım