İKTİSADİ YAŞAMAK KONULU SEMİNER

Haber Tarihi :   02.11.2022

02 Kasım tarihinde Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “İktisadi Yaşamak” konulu seminer öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Doç Dr. İlkay Noyan YALMAN tarafından verilen seminerde sayın YALMAN “Aslında iktisadi yaşamak; ömrü iyi şekilde geçirmenin başka bir ifadesidir. Ömür en önemli kaynağımızdır ve biz onu ne kadar akılcı kullanırsak faydamız da o kadar fazla olur. Bunun için ömür boyunca elimize geçen maddi manevi her kaynağı zamanında ve akıllıca kullanmak, ihtiyaçlarımızı, beklentilerimizi, hedeflerimizi akıllıca belirleyerek, bunlar için eldeki kaynakları rasyonel kullanmak ve yeni kaynaklar yaratmak için gayret etmeliyiz”. Dedi.

Program Yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat BALIKÇIOĞLU’nun  YALMAN’a teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi. Sayın BALIKÇIOĞLU bu tarz kültürel, akademik ve sanatsal faaliyetlerin devam edeceğini bildirdi.