ŞEHİT BEBEK BEDİRHAN MUSTAFA KARAKAYA DRAMA SALONUNUN AÇILIŞI

Haber Tarihi :   23.12.2019

Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulunda yeni açılan Drama Salonu'na geçtiğimiz yıl Şehit edilen bebek Mustafa Bedirhan KARAKAYA'NIN adı verildi.Öğrencilerin tiyatro gösteri gibi etkinlerinden yararlanabilmelerine imkan sağlaması amacıyla yeni kurulan Drama Salonumuz için 23 Aralık 2019 pazartesi günü gerçekleştirilen açılışa Meslek Yüksekokulumuz müdürü Dr.Nevzat BALIKÇIOĞLU, Şarkışla Kaymakamı Mehmet ERDEM ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay OGUZ' da katıldılar.

Hakkari Yüksekovada'da 31 Temmuz2018'de  şehit edilen Astsubay Çavuş Serkan KARAKAYA eşi Nurcan KARAKAYA ve 10 aylık bebeği Mustafa Bedirhan KARAKAYA dönüş yolunda teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit edilmişlerdir.

Açılışa katılan katılımcılar ve öğrenciler törörü lanetlemişlerdir.