ASIRLIK CUMHURİYET

Haber Tarihi :   23.10.2023

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu’ndan “Asırlık Cumhuriyet” Programı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Cumhuriyet'in 100. yılına özel "Asırlık Cumhuriyet" Paneli ve konseri Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen programa Rektör Danışmanı ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Programda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Olcay Kahraman tarafından "Cumhuriyet'e Giden Süreç" adlı konuşma gerçekleştirildi. Ardından Sivas ilinde çeşitli kurumlarda görev yapan müzisyenlerden oluşan orkestra ekibi tarafından “Asırlık Cumhuriyet Müzikali” gerçekleştirildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Nevzat Balıkçıoğlu tarafından konuşmacı Kahraman'a ve müzisyenlere teşekkür belgesi takdimiyle program son buldu.