AŞIK VEYSEL 46. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ

Başlama Tarihi :   21.03.2019 Bitiş Tarihi :   30.09.2020

Halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 46. yılında Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu (ŞAVMYO) öğrencileri ünlü ozanı mezarını ziyaret etti. Aşık Veysel’in doğduğu köy olan Sivrialan’da bulunan müzeyi gezen öğrenciler Veyse’in yaşadığı evi ve eşyalarını görme fırsatı buldu. Şarkışla Aşık Veysel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Öğr. Gör. Hasan Noyan’ın yönettiği meslek yüksek okulu korosu Aşık Veysel’in türkülerini seslendirdi.

Öğr. Gör. Hasan Noyan yönetimindeki koro Meslek  Programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Aşık Veysel’in torunları Gündüz ve Sebahattin Şatıroğlu, Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.