Sevgili Öğrenciler

Yüksekokulumuzun temel hedefi teknik ve iktisadi alanlarda hissedilen ara eleman iş gücünü karşılamaya yönelik meslek elemanı yetiştirmektir. Sivas’ a 85 km. Kayseri’ ye 105 km. mesafe uzaklıkta Şarkışla ilçesi içinde 150 dönüm arazi üzerine kurulu olan Yüksekokulumuz, üç katlı bina içinde 14 derslik, 1’ si bilgisayar laboratuarı olmak  üzere 2 laboratuar, 1 akıllı sınıf (konferans salonu), 1 kütüphane ve Veysel Odası ile tek katlı idari binadan oluşmaktadır. Şarkışla İlçesinde Yurt-kur tarafından faaliyete geçen 650 kişilik kapasiteli öğrenci yurdu bulunmaktadır.

Sevgili Öğrenciler;

Siz kıymetli öğrencilerimiz, Bilim ve teknoloji dünyasında Ülkesine ve milletine  yararlı birer olmasını hedeflemek, kendinizi en güzel şekilde yetiştirmek çok çalışmak ile sorumlusunuz. Gerek Eğitim hayatınızda gerek ise mezun olduktan sonra sizlere çok çok başarılar diliyorum.